marți, 21 decembrie 2010

Cele doua cuvinte..

^Te iubesc^..Hmm, ma gandeam..in zilele noastre ce simplu ni se pare sa spunem aceste cuvinte..parca mi.e frica, mi.e teama de ceva..Simt ca nu mai am incredere in nimeni, in nimic, iar cand aud ca fiecare pustan spune cuvintele astea orcarei fete, doar ca sa ajunga sa obtina ceva de la ea, e aiurea..Simti ca ai ajuns sa nu mai crezi nimic, sa iei toate lucrurile din viata in gluma, pana si la o inmormantare lumea se distreaza, bea etc..Offf, e absurd, doar cei care trec prin asta stiu ce zic..
Si ne miram de ce exista atatea specimene de oameni, unii rai, altii si mai rai..ori buni.. Am impresia ca in viitorul apropiat vom ajunge sa ucidem alti oameni pentru a ne fi noua bine. 
Oare de ce nu stam putin sa ne gandim la noi insine? sa meditam putin? sa incercam sa fim mai buni? mai umani? De ce totul se rezuma la bani si iar bani? Pentru bani spunem si ^Te iubesc^, de fapt le spunem banilor, nu unei persoane...Pacat..Am uitat sa fim oameni cu noi insine, sa pretuim clipa, sa acceptam viata asa cum este ea..

  P.S Be Happy for this moment..this moment is your life:x


duminică, 19 decembrie 2010

LA Multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciudat, am ajuns sa.mi spun "La multi ani" singura:)))...Mda..e Foarte gravvv...in fineee...Tot ce Vreau de ziua mea...e sa fie o zi normala, buna..:x...!!!!!!!!!...Te tin la curent:x..O zi perfecta:x

marți, 14 decembrie 2010

Noaptea fara sfarsit..

..Este ora 4 a.m. Eu nu am somn deloc..stateam si ascultam o piesa foarte veche si simt ca ma apuca dorul de trecut, de copilarie, de vremurile cand viata ni se parea atat de simpla...Dar se pare ca ma indrept spre viitorul prezent, cu fiecare secunda ma indrept spre asta..  Si totusi sunt naiva si spun ca va fi bine. Sper doar sa nu cad si sa ma lovesc prea tare..
 PAce!!!

luni, 13 decembrie 2010

Revenire:D

 Uite ca am revenit, a trecut o perioada cam lunga de cand n.am mai scris nimic.. Nu stiu de ce, parca nu mai   simteam nevoia sa scriu,,a fost si o perioada mai incarcata..multe plecari..veniri...si tot asa.  S.a intamplat ca  aseara sa am o foarte mare inspiratie sa scriu, dar se pare ca m.am luat cu alte chestii si am uitat de tine..imi cer scuze:d.
 Iar acum sa revenim la viata noastra cea de toate zilele:). Stiiiii, ma gandeam ca peste 5 zile e ziua mea..pff, ce aiurea..  Am impresia ca nu.s eu, ca exista un alt "eu"..Azi/ieri am inceput o noua saptamana, ultima saptamana a mea de 20 de ani..:))..Mda, exagerez again..:|
  Si totusi te iubesc cu mila si cu groaza ca ce.i al tau mi se cuvine mie, ca un nebun de alb ce  captureaza regina neagra pentru vesnicie:)..
  Voi reveni curand.   Pace:)
 

marți, 30 noiembrie 2010

!!!!...Nu inteleg de ce nu putem fi buni pana la capat? de  ce e asa greu sa fim buni si sa lasam de la noi? Vreau sa fiu buna, imi doresc sa fiu buna..iar de cele mai multe ori e atat de greu...[pfff..:|] Ajutor!!!

joi, 25 noiembrie 2010

Dilema..

Am ajuns intr.un impas..o dilema..din mai multe puncte de vedere..Azi a fost o zi frumoasa si plina...  Am avut de  ales intre doua chestii...sincer, inca nu stiu ce sa aleg..tot ce stiu e ca orice as alege, voi  regreta oricum...Si ma oftic..Nu stiu de ce sunt atat de ametita si nu sunt in stare sa aleg singura..Pff...Voi reveni...te voi anunta ce am ales..Orice ar fiiiii, sper sa fie bine,,sa aleg din doua lucruri bune pe cel mai bun..:d

miercuri, 24 noiembrie 2010

How Far...

Stiiiii, de multe ori am impresia ca m.am nascut doar sa fac tampenii...si chestii care nu trebuiesc facute...
  Vad ca e aiurea si asa...De ce nu putem oare sa ne dam seama cand facem ceva rau....sa ne oprim? Oare ar exista prea multa perfectiune?si nu e bine nici asa???  As vrea sa pot face doar bine.. sa iubesc doar binele..sa indeplinesc orice dorinta buna..Sa existe speranta pe pamant..si iubirea si bunatatea si increderea...

O secunda doar..

 In aceasta seara mi s.a "intamplat" ceva interesant...[...]..M.am intalnit cu un amic..un vechi amic..Am inceput sa stam de vorba..vorbind despre una alta..am ajuns la un subiect mai delicat...Am realizat cum e sa ai pe cineva alaturi..sa ai pe cineva sa.ti dea un sfat...Parca am simti ca ma intelege, ca e alaturi de mine, ca incearca sa ma ajute...Ca niciodata..am simtit ca ma priveste altfel..ca sunt importanta..ca as avea sansa sa fiu normala...sa fiu iubita..Ca poate exista cineva care sa ma iubeasca, sa ma accepte asa cum sunt..Si totusi...acest amic e doar un amic..si unul foarte bun..se pare..Am stat vreo jumate de ora in statie sa vorbim..apoi cand am urcat in autobuz el a ramas acolo..n.a plecat..a ramas acolo si se uita la mine..avea o privire..nici nu stiu cum sa ma exprim..parca era un inger...parca s.a aprins ceva..Sau e posibil ca totul sa fie din cauza oboselii...sau din cauza tristetii..Sau poate..poate..[daaa, cred ca aici deja exagereezzz...nu.i asa?:D]..
  Oricum..ce s.a intamplat in seara asta..a fost ceva magic..minunat..pur..:x..
  Multumesc...>:D<  Tie:x..
...P.S. Important e sa iubesti, restul greselilor se fac dupa...

joi, 18 noiembrie 2010

Astazi..

 
 Am fost la o dezbatere, un fel de conferinta. A fost ceva unic. special.. Nu cred ca pot descrie in cuvinte.. Asa..      Am observa ca in ultimul timp [ultima saptamana.] se vorbeste deja despre Craciun,despre atmosfera, despre obiceiurile, despre ceea ce simti in perioada de Craciun si Anul Nou. E frumos, ma bucur ca se vorbeste despre asta, dar in acelasi timp ma deprima toate astea.. Recnosc, imi place  Craciunul si Anul Nou..dar mi.e teama, in acelasi timp, mi.e frica...nu stiu daca sunt pregatita pentru a face fatza unor noi amintiri..regrete..tristeti..si totusi, sunt egoista si.mi spun.."Vreau sa fie cel mai frumos Craciun de pana acum"..dar nu are cum..a fost frumos odata..cand eram o familie, cand pretuiam fiecare secunda, fiecare bomboana, fieare imbratisare ce venea din toata inima...  Da. poti spune ca sunt rea si egoista..reunosc, uneori chiar sunt..sau de cele mai multe ori.. Si totusi, vreau sa ramana aceleasi amintiri din trecut..aceleasi ganduri si frumuseti. doar pentru mine...:)  
 

luni, 15 noiembrie 2010

Craciun.. 1 !!!!!

  Am innebunit, mi.am amintit de Craciun, iar acum ascult colinde..Ce trist este totul..SI totusi, mi.e dor de   Craciun..  Ma apuca nostalgia..mi.e dor...!!!!!!!!!!...
  Voi continua maine.Noapte buna!

joi, 11 noiembrie 2010

Hellooo

`Seara.. uite ca am ajuns si aici..Sunt la Daniela acasa, la mama ei:x. Este frumos aici, este un oras linistit[prima impresie].. Parca visez,, sunt happy sa ma aflu aici:). Sper  sa fie bine totul. Imi doresc  sa fie bine.
  P.S Sper sa petrecem zile frumoase aici:x ...Iar maine va fi o zi luuuungaaaaa si frumoasa, sper:).

marți, 9 noiembrie 2010

Regrete!??!!

Ascultam un cantec mai devreme..si era vorba de regrete..iar apoi ma gandeam, ce mult as vrea sa nu am regrete..pentru tot ce.am facut in trecut, ori n.am facut. Dar ma trezesc mereu cu amintirile din trecut, regretand toate chestiile pe care le.am facut, le.am gandit sau le.am trait. E aiurea, nu.mi convine..poate ca nu ar trebui sa fiu asa, dar totusi..am prea multe regrete si nu  pot face nimic sa ma impac cu ideea sau cu prezentul, da, traiesc din trecut..cu trecutul in prezent, cu prezentul trecut absent..dar...asta este..acum nu pot face nimic..nu vreau sa fac nimic in legatura cu asta..E pacat..poate..  dar la cate pacate am..nu e nimic unul in plus..[vorba vine..:(]...

  Regrete...ce urasc acum la mine..e faptul ca am regrete..!!!!!


miercuri, 3 noiembrie 2010

Intrebari..

   De multe ori ma intreb..oare  de ce se intampla sa fi tradat de o prietena, apoi s.o ierti, ca mai tarziu sa se intample din nou.. De ce se intampla asa???si de ce esti proasta si nu inveti ca pe viitor sa fii altfel? De ce esti atat de naiva si vrei sa crezi ca data viitoare nu se va mai intampla asa? si ca  nu te va mai trada o prietena? De ce nu poti invata din greseli? De ce e asa greu sa recunosti ca esti orgolioasa si mult prea mandra?..De ce doare atat de rau cand vezi cum se schimba o persoana langa  tine??? si apoi se intampla ca tu sa cazi de proasta??!!!
  De ce nu avem curaj sa.i spunem persoanei respective ca e falsa si lingusitoare??Poate pentru ca, desi ne.a tradata inca tinem la ea si chiar daca ne.a tradata inca ii vrem binele si vrem sa fie in continuare prietena noastra? Ori de CE??? Nu Pot sa inteleG...Poate e prea complicat pentru mine..sau nu stiu, prea complicat de explicat.  Te rog ajuta.ma..

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Clipa..

Uite ca inca traiesc...stau in camera, ascult muzica si normal, e foarte mare plictiseala. Simt ca nu am gasit in viata acel ceva pentru care sa lupt, sa  rabd..sa sper..sa visez. Este aiurea, am ajuns pana acum si pentru mine totul se rezuma la plictiseala..si stare aiurea. Nu inteleg de ce, sunt revoltata. e nedrept, ma simt oribil. Am atatea lucruri frumoase in jur si totusi sunt nemultumita. Am atatia oameni frumosi in jurul meu silti  totusi sunt suparata pe toate. Este NEdrept, sunt o lasa poate, nu stiu, si nu vreau sa ma judec acum, sau sa udec pe cineva, pur si simplu m.am trezit acum ca au fost atatea momente frumoase in viata mea, ori azi nu?!! au fost niste clipe perfecte..si totusi nu le.am pretuit, poate nu se vor mai intoarce niciodata..si voi ramane doar cu astea in suflet,.Ok, vei spune acum ca suna aberant ce scriu aici, poate ai dreptate.. sau poate nu.. E doar parerea mea si  ideea pe care vroiam s.o subliniez aici.
 Dar sper, am incredere ca  pentru ziua de maine voi fi mai constiincioasa si voi pretui mai bine clipa.
..Viata trebuie traita oricum ar fi, important  e sa luam viata in maini ca fiind frumoasa..Si intr.un final totul se va rezolva. Pace!

joi, 28 octombrie 2010

Intr.un final..

  Te.am visat azi.noapte.. Totul era perfect, era asa cum trebuie sa fie..[inteleg doar eu asta]. Frumos, vreau sa fie asa si in realitate, m.as multumi si cu atat.. Dar totul pare atat de departe si neimplinit va ramane mereu.. "Ai avut un vis si ursitoarele au promis ca vor canta tot ce ti.ai dorit...acum s.a implinit"
  Imi doresc..plang...vreau..visez...plang...si tac..ma inchid in mine.. E tot ce pot face. Trebuie sa fac ceva sa ma multumesc doar cu atat...doar cu asta..:(...    E trist, foarte trist uneori, dar nu am de ales, trebuie sa merg inainte, sa ma prefac ca sunt bine, sa zambesc mereu ca totul sa para ok in  ochii lor.. Nu.mi place falsitateeeaaa, o urasc.. Dar se pare ca uneori trebuie sa fim falsi pentru binele familiei.. a prietenilor..[vorbesc doar din propria experienta].
  E greu, mult prea greu si dureros, dar trebuie sa merg inainte, Voi ramane doar cu visele neimplinite si cu gandurile mele, care vor ramane mereu ascunse si doar ale mele, atat pot pastra pentru mine..
  Intr.un final stiu ca totul va fi bine, va fi perfect pentru toti..
  P.S. Iubiti la nesfarsit, fara masura, faceti tot ce va doriti, doar atentie..sa nu va treziti din acel vis cu prea multe rani si semne..

...in vise, bineinteles.:|

marți, 26 octombrie 2010

Calea Personala

Am intins mana in noapte, intr.o noapte, si mana.mi atinse ceva ce vadit nu eram eu(..)
 era necunoscutul(...)
 Cealalta are ochi stranii si verzi!
 E un taram care pulseaza in batai!
 Mai are sani, mivile neobisnuite,
 si stranii vai abrupte. si campuri albe(...)
 I.am atins mijlocul si am stiut ca sunt purtata (...)
 catre lumea noua (...)

TRistttt

M.am saturat sa fiu dezamagita de toti...oare si eu asa ii dezamagesc pe ceilalti?????


PRea trist...:(((..chiar nu ma asteptam sa aud asta..sa fie asa..[zici k unii n.au constiinta, acesti oameni sunt cu adevarat tristi..]...

De ce trebuia sa ma dezamagesti si tu??..unica mea prietena adevarata...si sora totodata....

P.S. Pentru cei care ma cunosc, astept commuri, SI eu va dezamagesc asa tare uneori??? ..Va rog..chiar vreau sa stiu:(..plz..:|

Pentru tine...

Este din nou seara, a trecut o zi lunga si grea parca...am stat la facultate de la 12 pana la 18..doar in clasa...simteam ca innebunescccc, e obositor psihic sa stai acolo inchisa. Am ajuns acasa..din nou am acea stare. ceva ce nu se poate explica, ceva ce ma intristeaza permanent. ma simt aiurea, trista, singura..uitata de toti, Am senzatia ca toti au uitat de mine..ma simt extrem de singura si distrusa. Viata asta pare uneori atat de trista si grea. Pentru tine nimic nu mai conteaza, nu.ti pasa daca mi.e rau sau bine, daca plang sau rad, daca ma doare ceva au ma simt ok.. De ce sunt atat de naiva si tampita in unele privinte?? sau mereu..poate!!!???!!!..ma urasc pentru asta, ca uneori cred ca tot ce zboara se mananca..:(..[vorba aia]. Uneori e atat de adevarata..Pur si simplu nu am chef de NIMIC si de NIMENI..:(((.. de ce nu intelege lumea ca vreau sa stau singura, cu problemele mele..inteleg ca poate vor sa ma ajute, dar momentat ma simt "ok asa"..
  Blahhh, Blahh,,,
  Sunt zile care nu se mai intorc, le.am uitat undeva in trecut..


luni, 25 octombrie 2010

Tu ma ineci cu taceri..

http://www.youtube.com/watch?v=l7QSI7sH99Y&feature=related




Poate k mai exista si prieteni adearati, nu perfecti, doar sinceri...Poate ca in aceste momente cineva se gandeste la prietena ei si poate cineva multumeste Cerului pentru ca ink exista prieteni pe acest pamant....

duminică, 24 octombrie 2010

Vise...vointa..neimplinire..!!!

Ajungand la un moment dat, ne trezim cu un gand..se intampla sa imi dau seama abia dupa o vreme ca de fapt am uitat cum e sa fiu normala, sa ma simt normala..
  Sunt clipe cand visam cu ochii deschisi, si de multe ori  ne trezim cu ceva in cap.. SE intampla sa fim intr.o stare permanenta de visare, iar din aceasta cauza pierdem frumusetea clipei, pentru ca suntem prea absorbiti de vise sau de probleme.  Este aiurea, de ce nu putem accepta lucrurile asa cum sunt??? De ce nu ne putem conforma cu prezentul?? de ce  cand visam ne trezim intr.un cosmar??.. de ce nu poate sa fie un vis continuu doar cu ce ne place si ne convine?? De ce pentru unii viata e un vis iar pentru altii un cosmar?
  De ce sunt atatea intrebari fara niciun raspuns?
  "Am aripile frante de prieteni.."  
Pentru fiecare dintre noi viata este o lupta permanenta  pt supravietuire. Nu.mi convine, vreau sa pot face ceva pentru lume, vreau sa schimb ceva. vreau sa pot lua toate problemele de pe umerii lor, vreau sa fiu un simplu om care aduce un zambet pe chipul celui care sufera, vreau sa pot face bine tuturor,  iar acum imi doresc sa o fac pe  colega mea sa zambeasca, vreau ca lumea sa nu mai fie deprimata si trista..  Dar ajung la concluzia ca toate acestea sunt doar niste vise ale mele, vise ce nu se vor implini niciodata..
  Aceasta zi va ramane aici, in trecut. iar maine vor fi alte dorinte, vise si sperante....  Dar cu aceleasi probleme + altele noi..


miercuri, 20 octombrie 2010

Unde?? De ce??




Unde este timpul acela?unde sunt momentele cand totul parea simplu si perfect???unde sunt persoanele apropiate care erau mereu langa mine, acum disparand???!!!..unde este iubirea aia inocenta si frumoasa care era odata? unde sunt eu? fetitza buna si cuminte, ceea care iubea totul in jur..care se accepta asa cum e si nu se stresa pentru orice chestie? unde e PAula aia normala?,, unde a disparut normalitatea? cand a aparut lejeritatea si obisnuinta anormalitatii??,,  unde s.au pierdut lucrurile astea?  De ce fuge timpul atat de repede??/ De ce ne trezim prea tarziu ca am pierdut ceva???
 Why?????

marți, 19 octombrie 2010

Nu mai vreau..

http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts&ob=av2e 
Mda,se pare ca timpul nu vrea sa stea in loc...fuge, pleaca, ne lasa in urma..  Mai e putin si voi muri;)), sincer, nu ma simt pregatita:)), adica am o senzatie ca voi muri devreme..
  Capul meu se pregateste de ceva, simt ca voi innebuni, de atata tristete si stres...sunt satul de toateeee, nu gasesc mai nimic interesant care sa ma faca sa simt ca traiesc, ca vreau sa visez...E absurd de.a dreptul, dar asta simt, ma simt oribil.. ma urasc pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce nu sunt,  totul o ia razna, eu la fel..
   Simt ca am ajuns la capat...mi.e frica, mi.e frica de ce va urma, mi.e frica de Paula de maine, de mine, de viata, de probleme..de tot..:(
  Vreau ceva, pe cineva, care sa ma ajute sa reusesc, sa devin normal din nou, sa iubesc viata, s.o apreciez..vreau.. prea multe..:|..si degeaba..totul este degeaba..si faptul ca scriu io aici pe blogu asta de rahat..nimic nu ma atinge in momentul asta..Poate sunt prea dura cu mine, prea rece, prea rea...dar asta vreau sa fiu acum [cred].  De fapt nu, vreau sa fiu scumpa si iubitoare:d..dar nu reusesc, nu cu familia mea... E trist..
   Phhhuuahhh..:)

Despre..


Acum, aici, azi...A trecut ceva timp de knd n.am mai scris..am fost plecata la mama acasa, ieri m.am intors..am ajuns la o concluzie, imi pare rau ca am dat la facultate, imi pare rau ca platesc ATATIA bani..poate degeaba.. ori nu..
  De o perioada urmaresc o emisiune la tv..am ajuns sa fiu obsedata[in sensul bun] astept cu nerabdare mereu sa vina seara  sa vad. Sunt fascinata de el[prez], de cum arata, de vocea lui. de el...   E clar, cred ca am nevoie de un psiholog, am nevoie sa vorbesc, sa ma descarc, sa urlu, sa  fiu normalaaa...
 ...este atat de  tristttttttt.......totul, viata e grea pe zi ce trece..offfffff:(...

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Simple...








Krantzzz

Stau si privesc, am ajuns sa ma simt in plus pana si in propria mea casa [vorba vine]. E ciudat, ma simt aiurea..sunt in camera cu fetele si ma simt in plus....
Imi vine sa imi iau zborul, pur si simplu m.am saturat de viata mea si de tot ce traiesc, tot ce respir... Este trist afara, vremea e mohorata, iar eu ma simt mai mai ceva cum e vremea afara.... Urasc sa ma simt asa..urasc sa fiu asa..
Vreau altceva, vreau sa gasesc acel ceva care sa ma faca sa simt ca sunt vie.. vreau sa fiu VIE...

Totul pare o mare prostie...este o mare tampenie...


.........:(:(..............

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Inger nebun

Ieri am trecut pe strada pe care
Altadata o priveam cu ochii reci
Cu ochii goi cu care-o poate privi
Un strain ce nu cunoaste viitorul
Treceam cu pasi usori si plini de teama
Sa nu sfaram visele din noi
Treceam cu priviri reci prin gara
Visand (visand...) numai la noi...

Unde esti, unde esti, tu inger nebun???

Visul din trecut, viitorul ce nu-l stiu
Pe cine privesti, cu cine visezi,tu salbatica floare
Cosmarul din prezent si visul de apoi...

Imi amintesc usor de noaptea
Cand imi sopteai si m-amageai
Sclipiri de jar distrugeau soarta
Si eu ma pïerdeam...
 


[Dedicat..]

Dove??

 Poate e ciudat..sigur este... sunt  trista..acum am aflat ca SINGURA MEA PRIETENA ADEVARATA ma paraseste..[adica s.a mutat la alta universitate]..e trist..tocmai cand am reusit sa am o prietena..viata nu e cum vrei tu uneori..:([Unde esti, tu salbatica  floare? Pe cine iubesti? Cine e in visele tale? Cu cine visezi?..Tu salbatica floare..]

joi, 16 septembrie 2010

Este Clar Deja,,

Pfff..este foarte aiurea..deja ma enerveaza unele personalitati din viata mea..OK, eu cred ca atunci cand stai de vorba cu o persoana si se poate ca tu sa fii mai desteapta decat ea asta nu inseamna ca trebuie sa razi de ea sau de ce spune[daca spune ceva gresit].in fine , e aiurea. Deja urasc persoanele acelea..[cine se simte..asta e!!] e o mare tampenie viata mea..Multumesc pentru tot. Punct.[" Se spune ca e nevoie de curaj pentru a muri, eu cred ca e nevoie de curaj pentru a trai.."]

miercuri, 15 septembrie 2010

Se poate sa nu ma pricep..

In seara asta am vorbit cu o cineva prin mesaje, pe mail..am incercat s.o ajut..sa zic o vorba buna, s.o incurajez..sa o fac sa zambeasca;dar se pare ca nu am reusit, ma doare cand vad ca cei din jur sunt tristi, necajiti, iar eu nu pot sa.i ajut..e trist [pentru mine]. As vrea sa fiu  mai puternica, sa ajut oamenii, sa.i iubesc..sa arat ca ii pretuiesc si ca am nevoie de ei, ca vada ca se pot baza pe mine, sa nu ma mai creada o copila, sa pot fii mai tare si poate mai sensibila in unele momente si cu unele persoane..dar se pare ca nu ma pricep, se pare ca nu pot face nimic, decat sa.mi dau cuvantul de onoare si fiecare sa faca cum vrea..si ce vrea..sa ma creada sau nu, e la libera alegere. O alta zi pe pamant..

duminică, 12 septembrie 2010

Prea multe..

Astazi am auzit diferite personalitati vorbind despre iertare..ceva m.a pus pe ganduri, am ajuns exact cand se spunea ca iertarea in ziua de azi a devenit indiferenta pentru unii...De fapt unora nu le pasa daca gresesc, daca te ranesc, voit sau nevoit, faza este ca noi,oamenii, mereu spunem; "te iert, dar nu te uit" uite ca exista Cineva care nu merge pe conceptia asta..Cineva care ne iarta orice greseala, orice defect..doar daca ne pare rau..Se poate intampla ca o prietena/prieten. sa te raneasca, sa te faca sa suferi, iar la un moment dat trebuie sa.l ierti..si in acel moment iti vine poate prea greu sa ierti, sa recunosti ca ai exagerat si tu, ca poate fi si vina ta,dar iarasi, esti prea mandru sa recunosti..sa ierti..sa iubesti..ca nu cumva sa pari las in fata altor persoane si asa ajungi un om fals, un avar..etc..Ma intreb adesea, oare de ce e asa greu sa iertam, sa uitam, sa mergem inainte??de ce doare atat de mult un cuvant urat spus de cineva..este asa usor sa ajungem sa uram o persoana, e atat de simplu, dar sa iubim e asa greu..ne place sa ne dam mari in fata celorlalti, sa parem tari, puternici, curajosi, sa fim falsi..avem senzatia ca fiind asa in ochii lor, putem sa ne mintim pe noi insine ca da, suntem cool, funny..etc..Totusi nu intelegem de ce e asa simplu sa facem un lucru rau sau urat..si atat de greu sa facem ceva bun, sa daruim un zambet, sa impacam o inima..sa iertam..ori poate  unele persoane nu pot intelege..Se poate  intampla intr.o relatie, 2 persoane la inceputul relatie, se iubesc, isi jura iubire vesnica, spun cuvinte atat de mari..iar mai apoi..dupa o perioada ajung sa se urasca, sa isi spuna cuvinte atat de urate,dureroase..etc..apoi te intrebi, oare de ce s.a ajuns aici..a cui e vina?? acum de ce nu poti ierta cum iertai pana acum orice chestie iti spune, sau cand facea un lucru pe care tu nu.l vroiai..si uite asa..prin mici gesturi..cuvinte..ajungem sa distrugem o inima, sa nu putem ierta, sa nu putem fi iertati..etc..A fi om insemna a invata sa ierti chiar daca doare, sa iubesti chiar daca e prea greu..sa inveti sa ai curaj sa fii TU, sa nu porti o masca, sa te ascunzi dupa "degete"..Invata sa ierti si sa iubesti..sunt cele mai frumoase lucruri..

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Just you..

...insa ochii tai..deja am uitat cum mai arata..:(..superba varianta..http://www.youtube.com/watch?v=Gjc4EQCJgjs&feature=related

Poate ca..e greu.

Poate ca e greu sa crezi asta, sa accepti unele lucruri, sa ai curajul sa infrunti viata, sa reusesti sa fii tare, sa nu cedezi, sa faci lucrurile pe care nu le vrei, sa faci ce.ti poruncesc ceilalti,  sa fii tare in ochii lor, sa nu arati nimanui ce e in sufletul tau, desi tu esti pur si simplu distrus in interior; sa ceri ajutor, sa accepti cand altii iti intorc spatele si eventual te injura, sa cersesti iubire, sa cersesti prietenie, sa faci o fapta buna chiar daca nu priemesti nimic in schimb, sa ai curajul sa recunosti cand gresesti, sa fii umil, sa renunti la mandrie, sa poti darui un zambet celui de langa tine chiar daca inima ta sangereaza, sa recunosti ca esti un simplu muritor, sa incerci sa.ti recunosti defectele, sa  crezi ca exista oameni mai buni, mai bogati, mai umili decat tine, sa poti da o mana de ajutor unui strain, sa poti pur si simplu SA FII Om, [dar se pare ca multi dintre noi am uitat asta, stim doar sa ne plangem de necazurile noastre, uitam sa.i ascultam pe cei din jur, uitam sa daruim un zambet aproapelui, nu facem nimic ca sa ne schimbam, poate eventual ne plangem de mila,]
sa speri intr.o lume mai buna, sa visezi ca va fi perfect totul intr.o zi..Poate ca pentru unii e greu..Dar fratilor haideti totusi sa nu uitam ca suntem oameni, pacatosi, saraci, bogati,destepti, mai putin destepti, ghinionisti, norocosi, etc..Aminteste.ti sa nu uiti..si chiar daca unora le e simplu sa faca aceste lucruri, poate banale. altora le e prea greu..nu uita asta..

Inceputul

Buna, uite ca am ajuns s.o fac si pe asta, poate din cauza plictiselii, a leneviei, a fricii, a stresului, a teamei..si multe altele. Sper ca totul sa fie bine. Va fi ceva pe scurt si cu punct. pup