sâmbătă, 30 octombrie 2010

Clipa..

Uite ca inca traiesc...stau in camera, ascult muzica si normal, e foarte mare plictiseala. Simt ca nu am gasit in viata acel ceva pentru care sa lupt, sa  rabd..sa sper..sa visez. Este aiurea, am ajuns pana acum si pentru mine totul se rezuma la plictiseala..si stare aiurea. Nu inteleg de ce, sunt revoltata. e nedrept, ma simt oribil. Am atatea lucruri frumoase in jur si totusi sunt nemultumita. Am atatia oameni frumosi in jurul meu silti  totusi sunt suparata pe toate. Este NEdrept, sunt o lasa poate, nu stiu, si nu vreau sa ma judec acum, sau sa udec pe cineva, pur si simplu m.am trezit acum ca au fost atatea momente frumoase in viata mea, ori azi nu?!! au fost niste clipe perfecte..si totusi nu le.am pretuit, poate nu se vor mai intoarce niciodata..si voi ramane doar cu astea in suflet,.Ok, vei spune acum ca suna aberant ce scriu aici, poate ai dreptate.. sau poate nu.. E doar parerea mea si  ideea pe care vroiam s.o subliniez aici.
 Dar sper, am incredere ca  pentru ziua de maine voi fi mai constiincioasa si voi pretui mai bine clipa.
..Viata trebuie traita oricum ar fi, important  e sa luam viata in maini ca fiind frumoasa..Si intr.un final totul se va rezolva. Pace!

joi, 28 octombrie 2010

Intr.un final..

  Te.am visat azi.noapte.. Totul era perfect, era asa cum trebuie sa fie..[inteleg doar eu asta]. Frumos, vreau sa fie asa si in realitate, m.as multumi si cu atat.. Dar totul pare atat de departe si neimplinit va ramane mereu.. "Ai avut un vis si ursitoarele au promis ca vor canta tot ce ti.ai dorit...acum s.a implinit"
  Imi doresc..plang...vreau..visez...plang...si tac..ma inchid in mine.. E tot ce pot face. Trebuie sa fac ceva sa ma multumesc doar cu atat...doar cu asta..:(...    E trist, foarte trist uneori, dar nu am de ales, trebuie sa merg inainte, sa ma prefac ca sunt bine, sa zambesc mereu ca totul sa para ok in  ochii lor.. Nu.mi place falsitateeeaaa, o urasc.. Dar se pare ca uneori trebuie sa fim falsi pentru binele familiei.. a prietenilor..[vorbesc doar din propria experienta].
  E greu, mult prea greu si dureros, dar trebuie sa merg inainte, Voi ramane doar cu visele neimplinite si cu gandurile mele, care vor ramane mereu ascunse si doar ale mele, atat pot pastra pentru mine..
  Intr.un final stiu ca totul va fi bine, va fi perfect pentru toti..
  P.S. Iubiti la nesfarsit, fara masura, faceti tot ce va doriti, doar atentie..sa nu va treziti din acel vis cu prea multe rani si semne..

...in vise, bineinteles.:|

marți, 26 octombrie 2010

Calea Personala

Am intins mana in noapte, intr.o noapte, si mana.mi atinse ceva ce vadit nu eram eu(..)
 era necunoscutul(...)
 Cealalta are ochi stranii si verzi!
 E un taram care pulseaza in batai!
 Mai are sani, mivile neobisnuite,
 si stranii vai abrupte. si campuri albe(...)
 I.am atins mijlocul si am stiut ca sunt purtata (...)
 catre lumea noua (...)

TRistttt

M.am saturat sa fiu dezamagita de toti...oare si eu asa ii dezamagesc pe ceilalti?????


PRea trist...:(((..chiar nu ma asteptam sa aud asta..sa fie asa..[zici k unii n.au constiinta, acesti oameni sunt cu adevarat tristi..]...

De ce trebuia sa ma dezamagesti si tu??..unica mea prietena adevarata...si sora totodata....

P.S. Pentru cei care ma cunosc, astept commuri, SI eu va dezamagesc asa tare uneori??? ..Va rog..chiar vreau sa stiu:(..plz..:|

Pentru tine...

Este din nou seara, a trecut o zi lunga si grea parca...am stat la facultate de la 12 pana la 18..doar in clasa...simteam ca innebunescccc, e obositor psihic sa stai acolo inchisa. Am ajuns acasa..din nou am acea stare. ceva ce nu se poate explica, ceva ce ma intristeaza permanent. ma simt aiurea, trista, singura..uitata de toti, Am senzatia ca toti au uitat de mine..ma simt extrem de singura si distrusa. Viata asta pare uneori atat de trista si grea. Pentru tine nimic nu mai conteaza, nu.ti pasa daca mi.e rau sau bine, daca plang sau rad, daca ma doare ceva au ma simt ok.. De ce sunt atat de naiva si tampita in unele privinte?? sau mereu..poate!!!???!!!..ma urasc pentru asta, ca uneori cred ca tot ce zboara se mananca..:(..[vorba aia]. Uneori e atat de adevarata..Pur si simplu nu am chef de NIMIC si de NIMENI..:(((.. de ce nu intelege lumea ca vreau sa stau singura, cu problemele mele..inteleg ca poate vor sa ma ajute, dar momentat ma simt "ok asa"..
  Blahhh, Blahh,,,
  Sunt zile care nu se mai intorc, le.am uitat undeva in trecut..


luni, 25 octombrie 2010

Tu ma ineci cu taceri..

http://www.youtube.com/watch?v=l7QSI7sH99Y&feature=related




Poate k mai exista si prieteni adearati, nu perfecti, doar sinceri...Poate ca in aceste momente cineva se gandeste la prietena ei si poate cineva multumeste Cerului pentru ca ink exista prieteni pe acest pamant....

duminică, 24 octombrie 2010

Vise...vointa..neimplinire..!!!

Ajungand la un moment dat, ne trezim cu un gand..se intampla sa imi dau seama abia dupa o vreme ca de fapt am uitat cum e sa fiu normala, sa ma simt normala..
  Sunt clipe cand visam cu ochii deschisi, si de multe ori  ne trezim cu ceva in cap.. SE intampla sa fim intr.o stare permanenta de visare, iar din aceasta cauza pierdem frumusetea clipei, pentru ca suntem prea absorbiti de vise sau de probleme.  Este aiurea, de ce nu putem accepta lucrurile asa cum sunt??? De ce nu ne putem conforma cu prezentul?? de ce  cand visam ne trezim intr.un cosmar??.. de ce nu poate sa fie un vis continuu doar cu ce ne place si ne convine?? De ce pentru unii viata e un vis iar pentru altii un cosmar?
  De ce sunt atatea intrebari fara niciun raspuns?
  "Am aripile frante de prieteni.."  
Pentru fiecare dintre noi viata este o lupta permanenta  pt supravietuire. Nu.mi convine, vreau sa pot face ceva pentru lume, vreau sa schimb ceva. vreau sa pot lua toate problemele de pe umerii lor, vreau sa fiu un simplu om care aduce un zambet pe chipul celui care sufera, vreau sa pot face bine tuturor,  iar acum imi doresc sa o fac pe  colega mea sa zambeasca, vreau ca lumea sa nu mai fie deprimata si trista..  Dar ajung la concluzia ca toate acestea sunt doar niste vise ale mele, vise ce nu se vor implini niciodata..
  Aceasta zi va ramane aici, in trecut. iar maine vor fi alte dorinte, vise si sperante....  Dar cu aceleasi probleme + altele noi..


miercuri, 20 octombrie 2010

Unde?? De ce??




Unde este timpul acela?unde sunt momentele cand totul parea simplu si perfect???unde sunt persoanele apropiate care erau mereu langa mine, acum disparand???!!!..unde este iubirea aia inocenta si frumoasa care era odata? unde sunt eu? fetitza buna si cuminte, ceea care iubea totul in jur..care se accepta asa cum e si nu se stresa pentru orice chestie? unde e PAula aia normala?,, unde a disparut normalitatea? cand a aparut lejeritatea si obisnuinta anormalitatii??,,  unde s.au pierdut lucrurile astea?  De ce fuge timpul atat de repede??/ De ce ne trezim prea tarziu ca am pierdut ceva???
 Why?????

marți, 19 octombrie 2010

Nu mai vreau..

http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts&ob=av2e 
Mda,se pare ca timpul nu vrea sa stea in loc...fuge, pleaca, ne lasa in urma..  Mai e putin si voi muri;)), sincer, nu ma simt pregatita:)), adica am o senzatie ca voi muri devreme..
  Capul meu se pregateste de ceva, simt ca voi innebuni, de atata tristete si stres...sunt satul de toateeee, nu gasesc mai nimic interesant care sa ma faca sa simt ca traiesc, ca vreau sa visez...E absurd de.a dreptul, dar asta simt, ma simt oribil.. ma urasc pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce nu sunt,  totul o ia razna, eu la fel..
   Simt ca am ajuns la capat...mi.e frica, mi.e frica de ce va urma, mi.e frica de Paula de maine, de mine, de viata, de probleme..de tot..:(
  Vreau ceva, pe cineva, care sa ma ajute sa reusesc, sa devin normal din nou, sa iubesc viata, s.o apreciez..vreau.. prea multe..:|..si degeaba..totul este degeaba..si faptul ca scriu io aici pe blogu asta de rahat..nimic nu ma atinge in momentul asta..Poate sunt prea dura cu mine, prea rece, prea rea...dar asta vreau sa fiu acum [cred].  De fapt nu, vreau sa fiu scumpa si iubitoare:d..dar nu reusesc, nu cu familia mea... E trist..
   Phhhuuahhh..:)

Despre..


Acum, aici, azi...A trecut ceva timp de knd n.am mai scris..am fost plecata la mama acasa, ieri m.am intors..am ajuns la o concluzie, imi pare rau ca am dat la facultate, imi pare rau ca platesc ATATIA bani..poate degeaba.. ori nu..
  De o perioada urmaresc o emisiune la tv..am ajuns sa fiu obsedata[in sensul bun] astept cu nerabdare mereu sa vina seara  sa vad. Sunt fascinata de el[prez], de cum arata, de vocea lui. de el...   E clar, cred ca am nevoie de un psiholog, am nevoie sa vorbesc, sa ma descarc, sa urlu, sa  fiu normalaaa...
 ...este atat de  tristttttttt.......totul, viata e grea pe zi ce trece..offfffff:(...

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Simple...








Krantzzz

Stau si privesc, am ajuns sa ma simt in plus pana si in propria mea casa [vorba vine]. E ciudat, ma simt aiurea..sunt in camera cu fetele si ma simt in plus....
Imi vine sa imi iau zborul, pur si simplu m.am saturat de viata mea si de tot ce traiesc, tot ce respir... Este trist afara, vremea e mohorata, iar eu ma simt mai mai ceva cum e vremea afara.... Urasc sa ma simt asa..urasc sa fiu asa..
Vreau altceva, vreau sa gasesc acel ceva care sa ma faca sa simt ca sunt vie.. vreau sa fiu VIE...

Totul pare o mare prostie...este o mare tampenie...


.........:(:(..............

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Inger nebun

Ieri am trecut pe strada pe care
Altadata o priveam cu ochii reci
Cu ochii goi cu care-o poate privi
Un strain ce nu cunoaste viitorul
Treceam cu pasi usori si plini de teama
Sa nu sfaram visele din noi
Treceam cu priviri reci prin gara
Visand (visand...) numai la noi...

Unde esti, unde esti, tu inger nebun???

Visul din trecut, viitorul ce nu-l stiu
Pe cine privesti, cu cine visezi,tu salbatica floare
Cosmarul din prezent si visul de apoi...

Imi amintesc usor de noaptea
Cand imi sopteai si m-amageai
Sclipiri de jar distrugeau soarta
Si eu ma pïerdeam...
 


[Dedicat..]

Dove??

 Poate e ciudat..sigur este... sunt  trista..acum am aflat ca SINGURA MEA PRIETENA ADEVARATA ma paraseste..[adica s.a mutat la alta universitate]..e trist..tocmai cand am reusit sa am o prietena..viata nu e cum vrei tu uneori..:([Unde esti, tu salbatica  floare? Pe cine iubesti? Cine e in visele tale? Cu cine visezi?..Tu salbatica floare..]