marți, 30 noiembrie 2010

!!!!...Nu inteleg de ce nu putem fi buni pana la capat? de  ce e asa greu sa fim buni si sa lasam de la noi? Vreau sa fiu buna, imi doresc sa fiu buna..iar de cele mai multe ori e atat de greu...[pfff..:|] Ajutor!!!

joi, 25 noiembrie 2010

Dilema..

Am ajuns intr.un impas..o dilema..din mai multe puncte de vedere..Azi a fost o zi frumoasa si plina...  Am avut de  ales intre doua chestii...sincer, inca nu stiu ce sa aleg..tot ce stiu e ca orice as alege, voi  regreta oricum...Si ma oftic..Nu stiu de ce sunt atat de ametita si nu sunt in stare sa aleg singura..Pff...Voi reveni...te voi anunta ce am ales..Orice ar fiiiii, sper sa fie bine,,sa aleg din doua lucruri bune pe cel mai bun..:d

miercuri, 24 noiembrie 2010

How Far...

Stiiiii, de multe ori am impresia ca m.am nascut doar sa fac tampenii...si chestii care nu trebuiesc facute...
  Vad ca e aiurea si asa...De ce nu putem oare sa ne dam seama cand facem ceva rau....sa ne oprim? Oare ar exista prea multa perfectiune?si nu e bine nici asa???  As vrea sa pot face doar bine.. sa iubesc doar binele..sa indeplinesc orice dorinta buna..Sa existe speranta pe pamant..si iubirea si bunatatea si increderea...

O secunda doar..

 In aceasta seara mi s.a "intamplat" ceva interesant...[...]..M.am intalnit cu un amic..un vechi amic..Am inceput sa stam de vorba..vorbind despre una alta..am ajuns la un subiect mai delicat...Am realizat cum e sa ai pe cineva alaturi..sa ai pe cineva sa.ti dea un sfat...Parca am simti ca ma intelege, ca e alaturi de mine, ca incearca sa ma ajute...Ca niciodata..am simtit ca ma priveste altfel..ca sunt importanta..ca as avea sansa sa fiu normala...sa fiu iubita..Ca poate exista cineva care sa ma iubeasca, sa ma accepte asa cum sunt..Si totusi...acest amic e doar un amic..si unul foarte bun..se pare..Am stat vreo jumate de ora in statie sa vorbim..apoi cand am urcat in autobuz el a ramas acolo..n.a plecat..a ramas acolo si se uita la mine..avea o privire..nici nu stiu cum sa ma exprim..parca era un inger...parca s.a aprins ceva..Sau e posibil ca totul sa fie din cauza oboselii...sau din cauza tristetii..Sau poate..poate..[daaa, cred ca aici deja exagereezzz...nu.i asa?:D]..
  Oricum..ce s.a intamplat in seara asta..a fost ceva magic..minunat..pur..:x..
  Multumesc...>:D<  Tie:x..
...P.S. Important e sa iubesti, restul greselilor se fac dupa...

joi, 18 noiembrie 2010

Astazi..

 
 Am fost la o dezbatere, un fel de conferinta. A fost ceva unic. special.. Nu cred ca pot descrie in cuvinte.. Asa..      Am observa ca in ultimul timp [ultima saptamana.] se vorbeste deja despre Craciun,despre atmosfera, despre obiceiurile, despre ceea ce simti in perioada de Craciun si Anul Nou. E frumos, ma bucur ca se vorbeste despre asta, dar in acelasi timp ma deprima toate astea.. Recnosc, imi place  Craciunul si Anul Nou..dar mi.e teama, in acelasi timp, mi.e frica...nu stiu daca sunt pregatita pentru a face fatza unor noi amintiri..regrete..tristeti..si totusi, sunt egoista si.mi spun.."Vreau sa fie cel mai frumos Craciun de pana acum"..dar nu are cum..a fost frumos odata..cand eram o familie, cand pretuiam fiecare secunda, fiecare bomboana, fieare imbratisare ce venea din toata inima...  Da. poti spune ca sunt rea si egoista..reunosc, uneori chiar sunt..sau de cele mai multe ori.. Si totusi, vreau sa ramana aceleasi amintiri din trecut..aceleasi ganduri si frumuseti. doar pentru mine...:)  
 

luni, 15 noiembrie 2010

Craciun.. 1 !!!!!

  Am innebunit, mi.am amintit de Craciun, iar acum ascult colinde..Ce trist este totul..SI totusi, mi.e dor de   Craciun..  Ma apuca nostalgia..mi.e dor...!!!!!!!!!!...
  Voi continua maine.Noapte buna!

joi, 11 noiembrie 2010

Hellooo

`Seara.. uite ca am ajuns si aici..Sunt la Daniela acasa, la mama ei:x. Este frumos aici, este un oras linistit[prima impresie].. Parca visez,, sunt happy sa ma aflu aici:). Sper  sa fie bine totul. Imi doresc  sa fie bine.
  P.S Sper sa petrecem zile frumoase aici:x ...Iar maine va fi o zi luuuungaaaaa si frumoasa, sper:).

marți, 9 noiembrie 2010

Regrete!??!!

Ascultam un cantec mai devreme..si era vorba de regrete..iar apoi ma gandeam, ce mult as vrea sa nu am regrete..pentru tot ce.am facut in trecut, ori n.am facut. Dar ma trezesc mereu cu amintirile din trecut, regretand toate chestiile pe care le.am facut, le.am gandit sau le.am trait. E aiurea, nu.mi convine..poate ca nu ar trebui sa fiu asa, dar totusi..am prea multe regrete si nu  pot face nimic sa ma impac cu ideea sau cu prezentul, da, traiesc din trecut..cu trecutul in prezent, cu prezentul trecut absent..dar...asta este..acum nu pot face nimic..nu vreau sa fac nimic in legatura cu asta..E pacat..poate..  dar la cate pacate am..nu e nimic unul in plus..[vorba vine..:(]...

  Regrete...ce urasc acum la mine..e faptul ca am regrete..!!!!!


miercuri, 3 noiembrie 2010

Intrebari..

   De multe ori ma intreb..oare  de ce se intampla sa fi tradat de o prietena, apoi s.o ierti, ca mai tarziu sa se intample din nou.. De ce se intampla asa???si de ce esti proasta si nu inveti ca pe viitor sa fii altfel? De ce esti atat de naiva si vrei sa crezi ca data viitoare nu se va mai intampla asa? si ca  nu te va mai trada o prietena? De ce nu poti invata din greseli? De ce e asa greu sa recunosti ca esti orgolioasa si mult prea mandra?..De ce doare atat de rau cand vezi cum se schimba o persoana langa  tine??? si apoi se intampla ca tu sa cazi de proasta??!!!
  De ce nu avem curaj sa.i spunem persoanei respective ca e falsa si lingusitoare??Poate pentru ca, desi ne.a tradata inca tinem la ea si chiar daca ne.a tradata inca ii vrem binele si vrem sa fie in continuare prietena noastra? Ori de CE??? Nu Pot sa inteleG...Poate e prea complicat pentru mine..sau nu stiu, prea complicat de explicat.  Te rog ajuta.ma..