sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Memories

..Am avut o saptamana interesanta...si frumoasa sa zicem..Am avut un examen...cam greu..apoi ieri am fost la patinoar...Ce frumos a fost...eu care eram mereu frigoasa sa merg acolo..se pare ca a fost minunat...si  m.am inselat,.
 Astazi a nins din nou, dupa o perioada in care totul parea ca revine "la normal" , adica mai putin ger..mai mult soare...se pare ca m.am inselat..Iarna a dat buzna din nou peste noi...:D Azi am iesit sa dau zapada la o parte..a fost foarte distractiv:x  M.am simtit ok..normala..desi mi s.a facut dor de ai mei...de viata..de toate alea..:d
  Dar cum zicea Laura Stoica...{D.S.O] suntem niste actori care trecem prin viata ca rata prin apa..[asta.i de la mn:D]..
  Un actor grabit care pleaca imediat  ce piesa a luat sfarsit, bucuros ca rolul a fost usor, alearga iar spre un alt decor..:|

marți, 18 ianuarie 2011

Hei tu

buna, ahhh, ce mult timp a trecut de knd n.am mai scris pe blog..nu pot sa cred..As zice ca sunt ok, ca incerc sa nu ma mai plang atat, dar si asta pare o minciuna;))
  Ehhh. asa in mare, sunt ok.  Maine am un examen foarte greu pe care nu cred ca.l voi lua...Caci, iata, in loc sa invat, eu stau pe internet.:)) pe mine ma amuzaa faza astaa, sincerrr:d[macar acum, caci mai tarziu..hmm..] Dar eu sunt absurda si cred ca totul va fi bine..Caci am incredere in Dumnezeu ca poate ma va ajuta, desi nu cred ca merit,ahh, am invatat ceva, doar ca nu asa mult.
  So, I hope sa fie bine:x>:D<.   Lalalallala.
 PAce!!!!

vineri, 14 ianuarie 2011

Neinteles..

De ce doare atat de tare? De ce dupa ce a trecut, mi.e dor de familia aia normala si fericita cum eram odata?? De ce doare atat de mult despartirea? Cand voi putea accepta ca ei nu mai sunt aici??Cu cine sa ma cert??Cine poate sa inteleaga ce.i in suflet?De ce nu intelege nimeni?? De ce simtim nevoia sa ne ascunde de cineva?? sa fim altcineva decat suntem?? De ce in loc sa ne acceptam viata, ne place sa ne plangem de mila??

duminică, 2 ianuarie 2011

Am impresia ...

Ca devin din ce in ce mai des geloasa, pe oricine, pe orice...E Naspa, simt am o problema foarte grava..chiar e ceva foarte gravvv..Uff..cate defecte ammmm..........SI e anul 2011.....LA multi ani!!!!
  Voi reveniiiiiiiii imediattt:)