duminică, 27 februarie 2011

Niciodata

Au trecut multi ani, si totusi, mi.e atat de dor de tine, de voi...Doare ingrozitor de tareee...Nu vreau sa aud "viata merge inainte", nu vreau sa aud ca va fi bine..cand va fi??? de ce nu este???au trecut atatia ani...si doare la fel de tareee, ca atunci...[no sa te vad niciodata, n.o sa pot sa te strang in brate niciodata, n.o sa te mai pot auzi niciodata, no sa te mai vad niciodata intrand pe usa]...nu pot sa fac atatea lucruri care sunt normale aici..:(((



joi, 24 februarie 2011

Morcoveatzaaa:x

Hei, sa.ti zic..am avut o seara superba..uhhh...Mi.a zis un prieten ceva care m.a atins.." Exista doar un singur prieten ADEVARAT, doar unul, care te cunoaste profund si te accepta asa cum  esti- restul sunt doar amici, cunostiinte- dar asta nu inseamna ca nu avem nevoie si de ele, dar cel mai important e acel prieten adevarat. Si este o minune, binecuvantare cand il gasesti..."!!!!!!
Sper sa nu uit niciodata aceste cuvinte...
 Poate exagerez, dar ..uhh, am simtit ceva..uouuu.. Cata dreptate are. Ii multumesc..
 PAce all!!!!

marți, 22 februarie 2011

Dincolo de nori...

E lumea mea..." spune o piesa.  So, buna...am revenit..nu pot sa credd..afara ninge iar...ce trist!!! Nu mai vreau zapada, vreau sa vina primavara odata:)) dar..ce sa faci?!!
Lonely day...mi.e lene sa merg si la facultate..cu  vremea asta..;))
 PAce all!!!